Saturday

	Great Pacific Harmony – 2008 Pan Pacific Convention														
Saturday	Ala Moana Hotel										Buses			Hawaii	Saturday
Nov. 1	Pre-Func.	Hibiscus I	Hibiscus II	Garden L.	Carn.	Plum.	Paka.	Anth.	Ilima	Gardenia	Choruses	From Hotel	To Hotel	Theatre	Nov. 1
6:30 AM	Chairs	7x4 Risers	5x4 Risers	5x4 Risers	4x3 Risers	4x3 Risers	Tables	3x3 Risers	4x3 Risers	Tables					6:30 AM
7:00 AM	Chorus														7:00 AM
7:30 AM	Assembly	Chorus										6 Coaches		Judges Travel	7:30 AM
8:00 AM		Photographs												Theater opens	8:00 AM
8:30 AM				See Chor	us Flow and	Chorus War	m up pages	for details.			6 Coaches				8:30 AM
9:00 AM												Shuttle	Shuttle	Chorus Comp.	9:00 AM
9:30 AM												Every	Every	Mic testers	9:30 AM
10:00 AM	I & S											30 min.	30 min.	First 6	10:00 AM
10:30 AM														30 minute break	10:30 AM
11:00 AM	Info. &													Next 6	11:00 AM
11:30 AM	Sales														11:30 AM
Noon														20 minute break	Noon
12:30 PM														Last 5	12:30 PM
1:00 PM					Choruses	Choruses	Choruses	Choruses	Choruses	Choruses				Chorus Winners	1:00 PM
1:30 PM					Retrieval	Retrieval	Retrieval	Retrieval	Retrieval	Retrieval			12	Judges Lunch	1:30 PM
2:00 PM					Chairs	Chairs	Chairs	Chairs	Chairs	Chairs			Coaches		2:00 PM
2:30 PM					SOA	T. Barbers	Marl	Pride	Mighty	COS				Judges Travel	2:30 PM
3:00 PM															3:00 PM
3:30 PM					Greater	River City	Central	Midnight	Orange	SoundW					3:30 PM
4:00 PM															4:00 PM
4:30 PM					Northern	Vocal	T. Metro	Pen.	Sydney	~				Judges Travel	4:30 PM
5:00 PM												14 Coaches		Judges Dinner*	5:00 PM
5:30 PM														Theater opens	5:30 PM
6:00 PM															6:00 PM
6:30 PM												Shuttle	Shuttle	Quartet Finals	6:30 PM
7:00 PM												Every	Every	Mic testers	7:00 PM
7:30 PM												30 min.	30 min.	10 finalists	7:30 PM
8:00 PM														Quartet Winners	8:00 PM
8:30 PM					Legend								30 min.	20 minute break	8:30 PM
9:00 PM					Hot	el Responsib	oility							Show of	9:00 PM
9:30 PM						Info. & Sale								Champions	9:30 PM
10:00 PM						s Competitio								Judges Travel	10:00 PM
10:30 PM		Set Up				ocial Gatheri							12	Load out	10:30 PM
11:00 PM		Afterglow				Judges Trave							Coaches		11:00 PM
11:30 PM		No Host Bar				s From/To H									11:30 PM
Midnight		Snacks (\$)				Shuttle Service									Midnight
12:30 AM		(1)				Quartet Con						* The judges dinner is 60 minutes			12:30 AM
1:00 AM						orus Evaluat	•					As of October 21, 2008			1:00 AM